Thema’s

Eindelijk is het zover, je verjaardag!

Iets om een heel jaar lang naar uit te kijken dus waarom niet eens goed vieren?! Niets is leuker dan dit samen te doen met je beste vrienden. Pak het gelijk goed aan en laat het feestje geheel in thema door ons verzorgen. Naast de activiteit verzorgen wij ook huisgemaakte lekkernijen, onbeperkt limonade, de aankleding van de feestlocatie en de presentjes voor de kids om mee naar huis te nemen. Dit gaat uiteraard in overleg aan de hand van de wensen. Wij verzorgen kinderfeestjes aan huis maar ook op locatie. We maken gebruik van de locatie Laaktheater (Ferrandweg 4T) en Theater De Kunsthut (Binckhorstlaan 135). De feestjes zijn te boeken vanaf € 16,50 per kind voor een minimum aantal van zes kinderen.
Bekijk voor een impressie van de feestjes ons fotoalbum kinderfeestjes. Voor de theaterfeestjes kun je kijken op feestjes.

Hieronder vind je ons aanbod aan kinderfeestjes per leeftijdscategorie. Staat het gewenste thema er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met je mee!