Kids 7-12 jaar

Droomparty

Willen we niet allemaal beschermd worden tegen kwade dromen? Tijdens dit feestje worden we uitgedaagd om met metaal, draad, veren en kralen aan de slag te gaan en een mooie dromenvanger te maken. Voor degene die het heerlijk vinden om verfijnd te werken en uitkijken naar een mooi resultaat, is dit een ideaal feestje! Ook maken we een Potje Geluk waar we wensen voor elkaar in stoppen.

In de spotlights! (theaterfeestje)

Dames en heren, jongens en meisjes, het is zover! Dé show met rode loper waar iedereen zo naar heeft uitgekeken, gaat eindelijk beginnen! Tijdens dit feestje gaan we aan de slag met het schilderen van een masker en duiken we vervolgens de verkleedkist in. Als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar hoe een theater er van dichtbij uit ziet, dan is dit het ideale feestje voor jou. We gaan backstage een kijkje nemen en doen leuke, spannende en grappige speloefeningen. Aan het eind van het feestje mogen de ouders als toeschouwer kijken naar een korte presentatie in de grote theaterzaal. Het echte ‘In de spotlights’ certificaat mag natuurlijk niet ontbreken aan dit feestje. Voor zowel jongens als meisjes een erg leuk feestje en het speelt zich af in Laaktheater of Theater de Kunsthut.

Beauty Party

Succes en een hoop plezier gegarandeerd met dit super gezellige Beauty feestje! De huiskamer of onze feestlocatie wordt omgetoverd tot een ware beautysalon waar de meiden zich heerlijk kunnen uitleven op elkaar. Ze gaan aan de slag met teiltjes water, een zelfgemaakte gezichtspeeling, crèmetjes, zelfgemaakte gezichtsmaskers om vervolgens te beginnen aan het optut-festijn met make-upjes en nagellakjes. Uiteraard zijn deze kindvriendelijk en de nagellak op waterbasis. Ze gaan vervolgens een houten fotolijstje verven en versieren en genieten van een heerlijk feestelijke fruitcocktail. Het feestje sluiten we af met een glamourfoto die de meiden naderhand in hun mooi versierde fotlijstje kunnen doen.

Designers Party (vanaf 8 jaar)

Dit is echt een feestje voor creatieve meiden en jongens. Ze kunnen zich tijdens dit feestje heerlijk uitleven op een canvas doek en gaan aan de slag met het maken van een moodboard. De mooiste creaties komen er uit! Ook gaan we een slinger van vlaggen maken die opgehangen kan worden om de tienerkamer nog meer te pimpen. Met een volle dosis inspiratie gaan de jongens en meiden weer naar huis.

Textiel pimpen

Is het weer tijd om bijna terug te gaan naar school? Dan is textiel pimpen een super leuk feestje want je gaat gegarandeerd super cool naar school. We kunnen rugtasjes pimpen, etuis, gym- of zwemtassen… noem maar op! Een feestje om lekker gezellig met je vriendjes bezig te zijn en ondertussen lekker te kletsen.

Graffiti art

Hoe tof is het om je eigen streetart in een atelier te maken?! Met spuitbussen maak je een eigen graffiti creatie op doek die je aan het eind van het feestje mee naar huis neemt. Een super cool feestje dat begeleid wordt door een graffiti-expert. Een feestje dat geschikt is voor stoere jongens én meiden en te boeken vanaf een groep van vijf kinderen. Neem gerust contact met ons op voor de locatie en verdere informatie.